7 Şubat 2011 Pazartesi

Akhisarli yazar, ´Arz Ederim´i hemsehrilerine arz edecek

Akhisarlı yazar, ´Arz Ederim´i hemşehrilerine arz edecek

Türkiye´nin en büyük kitap-kırtasiye ve elektronik perakendecisi NT Mağazaları Akhisar Şubesi, 8 Şubat salı günü Gazeteci-Yazar Zafer Özcan´ı imza günü etkinliği ile kitapseverlerle buluşturuyor.

Tahir Ün Caddesi üzerinde, hükümet konağı karşısında hizmete girecek mağazada, saat 15.00´te gerçekleştirilecek imza gününde, Akhisarlı gazeteci-yazar Zafer Özcan, yeni kitabı ´Arz Ederim´i hemşehrileri için imzalayacak.

Türkiye´deki medya-siyaset ve ticaret ilişkilerinin perde arkasını anlatan, Türkiye´nin geçtiği kritik süreçlerde medyanın oynadığı rolü analiz eden ´Arz Ederim´, Kaynak Yayınları´ndan piyasaya çıktı. Özellikle 28 Şubat döneminde yaşanan olayları mercek altına alan Özcan´ın kitabıyla ilgili bazı yazarların değerlendirmeleri şöyle:

Ekrem Dumanlı (Zaman): Arz Ederim´de, 28 Şubat sürecinden bugüne, basının güç dengesini nasıl algıladığını ve değiştirdiğini inceliyor Özcan. Yakın tarihi okumak ve ´yeni medya´ denilen şeyi anlamak için okumakta yarar var.

Alper Görmüş (Taraf): Kitabı okurken zaman zaman hayretler içinde kalacak, kendinizi, ´bunu da mı yazmışlar´, ´bunu da mı ciddi ciddi savunmuşlar´ gibi sorular sorarken bulacaksınız. Bence bu kitap önemini esas olarak bir ´kazı çalışması´ olmasından alıyor. Bu özelliğiyle bir defa okunup bir kenara konulacak bir kitap değil elinizdeki. Zafer Özcan, özellikle, Türkiye´nin yakın siyasi tarihini okurken el altında bulundurulması gereken bir kitap yazmış.

 

 

 

 


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: ekrem dumanlı,akhisar,nt mağazaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder