26 Şubat 2011 Cumartesi

Basbakan Erdogan´in ilk calisma masasi AK Parti Osmaniye Il Baskanligi´nda

Başbakan Erdoğan´ın ilk çalışma masası AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı´nda

AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı, 400 bin liraya malolan yeni parti binasına taşındı. İl Başkanı Ömer Yağmur seçim öncesinde yeni ve daha geniş bir hizmet binasına taşınmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Basın mensuplarına yeni parti binasını tanıtan Osmaniye AK Parti İl Başkanı Ömer Yağmur, “Üç katlı olan binamızın girişini seçim bürosu, zemin katını ise toplantı salonu olarak kullanacağız. Binamızın en üst katı ise yönetim kademeleri tarafından kullanılacaktır. Toplam 520 metrekaredir. Binamızın yapımında hem genel merkezimizin hem de parti yöneticilerimizin büyük katkısı olmuştur. Toplantı salonumuzda bulunan masalar merkez karar yürütme kurulunun, yukarıda bulunan yürütme masası ise başbakanımızın ilk masasıdır. Bu anlamda teşkilatımız için nostaljik bir değeri vardır. Genel merkezimiz hem maddi hem de malzeme desteğinde bulundu. Bizlerde elimizdeki malzemelerden ihtiyacı olan ilçe teşkilatlarımıza gönderdik.” dedi.

Milletvekili aday adaylığı için resmi başvuruların başlamamasına rağmen şimdiden sayısının 40´a ulaştığını belirten Yağmur, “Partimize aday adaylığı sürecinde yoğun bir teveccühün olduğu görülmektedir. Bugüne kadar resmi müracaat başlamamasına rağmen telefonla ulaşarak veya teşkilatımızı ziyaret ederek aday adaylığını düşündüğünü söyleyenlerin sayısı 40´a ulaşmıştır. 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimleri sürecinde 8 yıllık iktidarlığımız döneminde sadece iktidarımızın neler gerçekleştirdiğini ülkemize ve şehrimize neler kazandırdığını anlatacağız. 2002 yılında nasıl bir Türkiye vardı? 2010 yılına kadar neler kazandırıldı? Partimiz hiç şüphesiz ki üçüncü kez iktidarın en büyük adayıdır. Bizler de Osmaniye´de teşkilat olarak elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: recep tayyip erdoğan,ak parti,osmaniye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder