10 Şubat 2011 Perşembe

Baskale Ziraat Odasi´nda secim yapildi

Başkale Ziraat Odası´nda seçim yapıldı

Van´ın Başkale ilçesinde, Ziraat Odası Başkanlığı seçimini mevcut başkan Arafat Aslan kazandı. Aslan dışında aday olmaması sebebiyle tek liste üzerinden seçime gidildi. Üyeler, başkanlık koltuğunu 4 yıl daha Arafat Aslan´a teslim etti.

Başkale Ziraat Odası Başkanlığı binasında yapılan seçim, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı. Üyelerin oy kullanmasının ardından sandık açılıp oy sayımına geçildi. Seçimde kayıtlı 66 üyeden 55´i oy kullandı. 55 oyun tamamını alan Arafat Aslan, yeniden oda başkanlığına seçildi.

Arafat Aslan, "Tüm delege ve çiftçilerimize teşekkür ediyorum. Bu göreve tekrar beni layık gördükleri için şükranlarımı sunarım. Çiftçilerimiz için daha gayretli çalışacağım, çiftçilerimizin sorunlarını dile getirerek çözüme kavuşturacağım. Ben ve ekibim bu güvene layık olamaya çalışacağız. Bu seçimde kazanan çiftçilerimiz olmuştur. Bizler burada koltuk sevdası için değil hizmet için çalışmalar yapmaktayız. Başkale Ziraat Odası dün olduğu gibi, bugün de yarın da bu halkın hizmetkarlığı için burada bulunmaktadır." dedi.

Arafat Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, mazbatalarını ilçe seçim kurulu başkanından alarak göreve başladı.


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: van,ziraat odası,arafat aslan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder