6 Şubat 2011 Pazar

Baskan Kocaoglu AKUT montu giyerek destek mesaji verdi

Başkan Kocaoğlu AKUT montu giyerek destek mesajı verdi

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) İzmir Birim Başkanı Ömer Karaca ve AKUT gönüllüleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında Başkan Kocaoğlu AKUT gönüllülerinin giydiği montla kuruluşa destek mesajı verdi.

Ziyaret sırasında AKUT´un İzmir´deki çalışmaları hakkında özet bir bilgi sunan Karaca, 2006 yılından itibaren başladıkları örgütlenme çalışmalarının sonucunda bugün, çoğunluğu üniversite mezunu olan 300´e yakın gönüllü ile hizmet verdiklerini söyledi. Bugüne kadar 10 bin öğrenci ve öğretmeni eğitim seminerinden geçirdiklerini açıklayan AKUT İzmir Birim Başkanı, “Amacımız, vatandaşlara afetlerde doğru davranış bilincini öğretmek. İzmir Büyükşehir Belediyesi´nin Toros Eğitim Merkezi´nden eğitimlerimiz de yararlanıyor. Bu nedenle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu´na desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

AKUT ekibinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise gönüllü kuruluşlarla işbirliği yapmaktan her zaman büyük keyif aldıklarını söyledi. AKUT´un insanlık adına çok önemli bir görevi gönüllü olarak üstlendiğinin altını çizen Başkan Kocaoğlu, “İnsana, hayata bakış açınızdan dolayı size teşekkür ediyorum. Hayattaki en önemli şeyi yapıyorsunuz. Can kurtarıyorsunuz. Ne zaman bir dileğiniz olursa, seve seve yardımcı olmaya çalışırım.” diye belirtti.

Konuşmaların ardından AKUT İzmir Birim Sorumlusu Ömer Karaca, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu´na AKUT tişörtü ve AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Mahruki´nin “Vatan lafla değil eylemle sevilir” adlı kitabını armağan etti.


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: akut,izmir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder