8 Şubat 2011 Salı

Buz tutan golette bogulan gencin cesedi bulundu

Buz tutan gölette boğulan gencin cesedi bulundu

 Eskişehir´de dün akşam saatlerinde hatıra fotoğrafı çektirirken buzun kırılması sonucu düştüğü gölette kaybolan Emrah Egici (17)´nin cesedine ulaşıldı.

Egici´nin cesedi dün bulunamayınca aramalara ara verilmişti. Sivil Savunma Ekipleri, Akut ve balıkadamlardan oluşan arama kurtarma ekipleri, bu sabah saatlerinde Egici´nin kaybolduğu Tepebaşı Belediyesi ait gölete geldi.

İlk önce Göletin üzerinde oluşan 6 santimetre kalınlığındaki buz tabakası arama kurtarma timlerince kırıldı. Devreye giren kepçeyle göletin üzerindeki buz takasının aralanmasının ardından arama kurtarma timleri gölete daldı. Yapılan aramalarda Egici´nin cesedi kaybolduğu alanda bulundu. Egici´nin cesedi otopsi yapılmak üzere Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırıldı.

Egici ailesinin 5 çocuğunun en büyüğü olan Emrah Egici´nin 15 gün önce bir sosyal paylaşım sitesinde, sanatçı Azer Bülbül´ün "Hele aney aney bak şu halıma. Bir aşk için bu yaşımda neler geldi başıma." sözleri olan şarkıyı dinlediği ve söz konusu şarkıyı çok sevdiğini, çocukluğumdan bu yana dinlediğini ama hiç sıkılmadığını yazması dikkat çekti.

Bu arada, cesedin çıkarılması sırasında arbede yaşandı. Egici´nin cesedinin kaybolduğu bölgede çıkması üzerine yakınları dün aramalara izin vermediği iddiasıyla Jandarma Komutanı´na saldırdı. Jandarma ekipleri komutanı kordon altına alarak korudu. Çevredeki vatandaşlar ve arama kurtarma timlerinin devreye girmesiyle öfkeli aile sakinleştirildi. Arbede sırasında bazı basın mensupları da yumruk darbesi aldı. Yakınları jandarma hakkında suç duyurusunda bulanacaklarını belirterek, "Jandarma dün aramalara izin vermedi. Oysa oğlumuz düştüğü yerin yakınlarında bulundu. Eğer dün aransaydı. Belki bulanacak ve kurtulacaktı." diye tepkilerini dile getirdi.

Öte yandan, Egici ailesiyle ilgili ilginç bir ayrıntı da ortaya çıktı. Aslen Erzincanlı olan Egici ailesinin 35 yıl önceki Erzincan depreminde evlerinin zarar gördüğü ve yakınlarını kaybettiği öğrenildi. Depremden büyük zarar gören Egici ailesinin bunun üzerine devlet tarafından Erzincan´dan Eskişehir´e yerleştirildiği öğrenildi. Baba Kerim Egici´nin halen çalıştığı belirtildi.

 


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: eskişehir,buz,gölet,cesed

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder