16 Şubat 2011 Çarşamba

Cumhuriyet Kadinlari Dernegi uyeleri agac dikti

Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri ağaç dikti

Cumhuriyet Kadınları Derneği, Bursa Nilüfer Belediyesi´nin geleneksel ağaçlandırma kampanyası çerçevesinde çam ağacı dikerek çalışmalara destek verdi.

Nilüfer Belediyesi´nin yeşil bir çevre oluşturmak için yürüttüğü ağaçlandırma kampanyasına ilgi artarak devam ediyor. Beşevler Mahallesi´nde ağaçlandırma çalışmasına katılan Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri, çok sayıda çam ağacı dikti. Fidan dikme töreninin ardından kampanyaya katılan dernek üyelerine teşekkür sertifikası verildi.

Yeşil bir Nilüfer için kampanyaya start verdiklerini ifade eden Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Recep Tanlak, "Yeşil Nilüfer için halkta çevre duyarlılığı oluşturmak amacıyla başlatılan kampanyamız bu yılda oldukça ilgi gördü. Belediye, bu proje kapsamında binlerce fidan dikimi yaptı. Yeşil bir çevre için duyarlılık gösteren tüm vatandaşları ağaçlandırma kampanyamıza davet ediyoruz." dedi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Sultan Yurdunal da, Nilüfer Belediyesi´nin anlamlı kampanyasına katkı koymanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "İnsan hayatı ve doğa için ağaçlandırmanın önemini biliyoruz. Dernek olarak bu tür faaliyetlerde Nilüfer Belediyesi´nin her zaman yanında olduk. Bu kampanyaya da destek vererek yeşil bir kent için üzerimize düşeni yaptık." şeklinde konuştu.

 


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: Cumhuriyet Kadınları Derneği, Bursa Nilüfer Belediyesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder