26 Şubat 2011 Cumartesi

Esi tarafindan sokak ortasinda oldurulen Arzu Odabasi´ya hazin toren

Eşi tarafından sokak ortasında öldürülen Arzu Odabaşı´ya hazin tören

Üsküdar´da boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürülen dört çocuk annesi Arzu Odabaşı (43), gözyaşları arasında toprağa verildi.

Çengelköy Gümüşsuyu Caddesi üzerinde önceki gün eşiyle karşılaşan Arzu Odabaşı, boşanma davası devam eden eşi Mustafa Odabaşı tarafından sokak ortasında 8 kurşunla vurularak öldürülmüştü. Olaydan sonra güvenlik güçleri tarafından yakalanan Mustafa Odabaşı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Eşinin silahından çıkan kurşunları ile can veren Arzu Odabaşı´nın cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Altunizade´deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii´ne getirildi.

Odabaşı´nın cenazesine gözü yaşlı çocukları Selçuk, Selim, Hilal, ağabeyi Ümit Terzi, ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Talihsiz kadının 10 yaşındaki oğlu Emirhan ise annesinin öldüğünü henüz bilmediği için cenazeye getirilmedi.

Burada Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Odabaşı´nın cenazesi Şile Kalealtı Köyü Mezarlığında toprağa verildi.

ŞİDDET GÖRÜYORDU

Öte yandan Arzu Odabaşı´nın cenazesine katılan bir kadın arkadaşı, “Arzu eşinden şiddet görüyordu. Bu yüzden boşanmaya karar vermiş ayrı yaşıyorlardı. Şiddet gördüğüne dair savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Ben de mahkemeye gidip onun eşinden dayak yediğine dair tanıklık yapmıştım. Maalesef onu da koruyamadık.” dedi.


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: Arzu Odabaşı,şiddet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder