13 Şubat 2011 Pazar

Hamalin basi cektigi hirsizlar gubre deposunu 15 gunde bosaltmis!

Hamalın başı çektiği hırsızlar gübre deposunu 15 günde boşaltmış!

 Adana´da bir gübre deposundan 15 günde piyasa değeri 622 bin lirayı bulan 565 ton gübre çalındı. Polis, çaldıkları gübreleri yarı fiyatına çiftçilere satan aralarında bir hamalın da olduğu 10 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Yenidoğan mahallesi Demirciler Sitesi´ndeki Hakkı Köse´ye ait Köseoğlu Tarım adlı gübre deposunda yaşandı. İddialara göre, depoda 10 yıldır hamal başı olarak çalışan Halil A., 9 kişiyle birlikte 15 gün boyunca 565 ton gübreyi çaldı. Bu kişiler, kamyonlarla taşıyıp farklı depolara koydukları gübreleri piyasa değerinin yarı fiyatına satmaya başladı.

Bu arada, hırsızlık olayının farkına varan işyeri sahibi durumu polise bildirdi. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu Adana´nın İmamoğlu ilçesine bağlı köylere satılan yaklaşık 100 ton gübreyi buldu. 4 TIR dolusu gübre Emniyet Müdürlüğü otoparkına getirildi. Polis, olayla ilgili hamal başı Halil A. ile Abdurrahman B., Erdal G., Mehmet I., Selçuk S., Erkan Y., Ahmet A., Cengiz Ç., Ersal A., ve 20 suç kaydı bulunan Metin E.´yi gözaltına aldı.


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: hamal,hırsız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder