27 Şubat 2011 Pazar

Has Parti´li Kilicarslan: Turkiye´de ezber bozan bir hareketiz

Has Parti´li Kılıçarslan: Türkiye´de ezber bozan bir hareketiz

Has Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel İdari Kurul (GİK) üyesi Prof. Dr. Zekeriya Kılıçarslan, partilerinin Türkiye´de bir takım ezberleri ve sahte kutuplaşmaları bozan bir hareket olduğunu belirtti. Kılıçaslan, "Partimizin iktidar olacağını düşünüyorum.” dedi.

Zekeriya Kılıçarslan, Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte HAS Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatı´nı ziyaret etti.

İlçe teşkilatında partililere hitaben bir konuşma yapan Kılıçarslan, Parti içinde bulunmaktan son derece heyecanlı ve mutlu olduklarını vurguladı.

Partilerinin yeni bir parti olmadığını ve gerçek anlamda halkın sesi olacak yeni bir siyasi hareket oluşturmaya çalıştığını kaydeden Kılıçarslan, "HAS Parti´yi geçici bir parti olarak değil, uzun vadeli, belirli bir amaç, misyonu doğrultusunda mücadele eden, ülkede var olan bir arayışın örgütlenmesi olarak görüyorum. Bu hareketin Türkiye´yi değiştireceğini düşünüyorum. Bence bu hareket şuanda Türkiye´ye değiştirmeye başlamıştır. Türkiye´deki bir takım ezberleri bozan ve sahte kutuplaşmaları bozan bir harekettir. Partimizin iktidar olacağını düşünüyorum.”dedi.

HAS Parti il Başkanı Ömer Topaloğlu da konuşmasında, Genel Başkan Yardımcısı Zekeriya Kılıçarslan ile Vakfıkebir´de halkın sorunlarını dinlemek için geldiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Zekeriya Kılıçarslan, beraberindeki İl Başkanı Ömer Topaloğlu, İlçe Başkanı Cahit Kurt, Çarşıbaşı İlçe Başkanı Abdullah Kul ve partililerle birlikte esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

 


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: Zekeriya Kılıçarslan,has parti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder