8 Şubat 2011 Salı

Kucukcekmece´de 3 arac kundaklandi

Küçükçekmece´de 3 araç kundaklandı

Küçükçekmece´de park halindeki 3 otomobile molotofkokteylli saldırı düzenlendi. Bir otomobil kullanılamaz hale gelirken, diğer iki otomobilde ufak çapta maddi hasar meydana geldi. Araç sahipleri saldırganlara lanet okudu.

İkitelli Atatürk Mahallesi Zeytin Sokak´ta park halinde bulunan 3 araca saat 00.30 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce molotofkokteylli saldırı yapıldı. Bir otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi. Diğer iki araca atılan molotofkokteylleri patlamadı. Saldırganlar olay sonrası geldikleri minibüsle kaçmayı başardı.

Yanan otomobil, itfaiye ekiplerinin çalışması sonrasında söndürüldü. Polis ekipleri araçta ve çevresinde incelememelerde bulundu. Olay yeri ve terörle mücadele ekipleri delil topladı.

Zanlıların araçları yaktıktan sonra kaçtığını belirten araç sahipleri, bir aracın kullanılamaz hale geldiğini, diğer iki araçta önemli bir problemin bulunmadığını aktardı. Yetkililerin saldırganları yakalaması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, terör örgütü yandaşlarına tepki gösterdi.

 


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: küçükçekmece,araç,kundaklama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder