24 Şubat 2011 Perşembe

Yakalanmamak icin uyusturucu maddelere kiyafet isimlerini verdiler

Yakalanmamak için uyuşturucu maddelere kıyafet isimlerini verdiler

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda aralarında bir başçavuşun da bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı. Zanlıların, teknik takibe yakalanmaması için uyuşturucu maddelere kıyafet isimleri verdikleri bildirildi.

Bir uyuşturucu çetesini uzun süre takibe alan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi narkotik büro ekipleri, yapmış olduğu takip sonucu yeterli delil ve bilgiye ulaştıktan sonra operasyon için düğmeye bastı. Kocaeli ve Diyarbakır merkez ve ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda Diyarbakır İç Tedarik Bölge Komutanlığı´nda görev yapan başçavuş S.P´nin de aralarında bulunduğu 25 kişi gözaltına alınarak Kocaeli´ye getirildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü´nde ifadeleri alınan zanlılar, bugün İstanbul Adliyesi´ne sevk edildi.

Çete liderlerinin ve çete üyelerinin teknik takibe yakalanmamak için mecbur kalmadıkça telefon görüşmesi yapmadığı, telefon görüşmesi yaparken de teknik takibe yakalanmamak amacıyla uyuşturucu malzemelere kıyafet isimlerini verdikleri açıklandı. Guruba yönelik olarak şimdiye kadar düzenlenen operasyonlarda 33 kilo esrar, 10 gram kokain, 15 adet Extacy hap ve 1 ruhsatsız silah ile mermiler ele geçirildi.

 


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: uyuşturucu,kıyafet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder