14 Şubat 2011 Pazartesi

Yuruyus yaparken otomobil carpan kadin hayat mucadelesi veriyor

Yürüyüş yaparken otomobil çarpan kadın hayat mücadelesi veriyor

Kadıköy Suadiye sahilinde aşırı hızlı seyrettiği iddia edilen sürücünün kullandığı otomobil, sabah yürüyüşüne çıkan Tülay Niyago´ya (55) çarptı. Hastaneye kaldırılan Niyago´nun hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Suadiye sahil yolu Bostancı istikametinde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre 34 BEY 83 plakalı BMW marka otomobiliyle aşırı hızlı seyreden Semih Demirci, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırım ve bordür taşlarını aşan otomobil, yürüyüş yolunda sabah sporu yapan Tülay Niyago´ya (55) çarptı. Niyago´yu yaklaşık 15 metre sürükleyen otomobil, daha sonra yaklaşık 2 metre yükseklikten Suadiye sahiline uçtu. Kuma saplanan otomobilde sıkışan sürücü Semih Demirci, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Otomobilde bulunan Emre Can Kaplan da yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bu arada, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde tedavi altına alınan Tülay Niyago´nun hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Beyin Cerrahi Ünitesi´nde tutulan Niyago´nun, başında derin yarıklar olduğu kaydedildi.


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: kadıköy ,kaza,Suadiye sahili

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder