7 Mart 2011 Pazartesi

Emekli polis memuru, optikciyi esiyle tartistigi icin oldurmus

Emekli polis memuru, optikçiyi esiyle tartistigi için öldürmüs

Kirikkale´deki is yerinde ugradigi silahli saldiri sonucu hayatini kaybeden optikçinin, emekli bir polis memurunun esi ile tartistigi için öldürüldügü ortaya çikti.

Iddiaya göre emekli polis memuru B.T.,´nin (55) esi D. T., geçtigimiz cuma günü gözlük almak için pasajda bulunan optikçiye girdi. D T., isyeri sahibi ve çalisaninin birlikte kendisiyle tartismasi sonucu tartaklandigini belirterek esine söyledi. Bu duruma sinirlenen emekli polis memuru B.T., bugün fatura tahsildari olarak çalistigi isyerinden ayrilip, optikçiye giderek tartismaya basladi.

Karsilikli tartisma sonucu emekli polis memuru B.T., geri gelip isyerinden silahini alarak optikçi Murat Kaynatir´a (35) kursun yagdirdi. Vücudunun üç yerine kursun isabet eden Kaynatir agir yaralandi, yaninda çalisan Emrah Kaçmaz (24) ise bacagindan yaralandi. Optikçi Murat Kaynatir ile çalisani Emrah Kaçmaz 112 Acil Servis ekipleri tarafindan Kirikkale Yüksek Ihtisas Hastanesi´ne kaldirildi. Ancak Kaynatir, yolda 112 Acil Servis ekipleriyle hastanedeki doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Bacagindan yaralanan Emrah Kaçmaz´in ise tedavisi sürüyor. Isledigi cinayet sonrasi kaçmaya çalisan zanli B.T. polis tarafindan gözaltina alindi. Cinayetle ilgili sorusturma sürüyor.

 


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: Kirikkalepolis,cinayet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder