7 Mart 2011 Pazartesi

Sehit polis son yolculuguna dualarla ugurlandi

Sehit polis son yolculuguna dualarla ugurlandi

Yesilköy´de kullandigi motorsikletiyle geçirdigi trafik kazasi sonucu hayatini kaybeden sehit polis memuru Mustafa Yurter için görev yaptigi karakol bahçesinde resmi tören düzenlendi. Dualarin edildigi törende sehit polisin meslektaslari gözyaslarini tutamadi.

Yesiköy Havuzlu Kavsak´ta yolun kaygan olmasi sebebiyle motorsikletiyle trafik kazasi yapan polis memuru Mustafa Yurter agir yarali olarak kaldirildigi özel hastanede dün yasamini yitirmisti. Sehit polis memuru için görev yaptigi Bakirköy Ilçe Emniyet Müdürlügü´ne bagli Önleyici ve Motorize Ekipler Amirligi bahçesinde resmi tören düzenlendi. Törene Istanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 3. Kolordu Komutani Korgeneral Hulusi Akar, Istanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkin, sehit polisin babasi Salim Yurter, annesi Fadime Yurter ve çok sayida polis memuru katildi. Sehit polisin cenazesi kortej esliginde karakolun bahçesine getirildi. Tabutun tören alanina getirildigi sirada sehit polisin ailesi ve meslektaslari gözyaslarina hakim olamadi. Vali Mutlu ve diger yetkililer tören alanina gelerek sehit polisin ailesine bas sagligi diledi. Daha sonra sehit polis için bir dakikalik saygi durusu yapildi. Sehit polisin öz geçmisinin okunmasinin ardindan kürsüye gelen Bakirköy Müftüsü Zakir Uzun dua yapti.

Duanin ardindan sehit polisin naasi meslektaslarinin omzunda cenaze aracina kadar götürüldü. Cenaze töreninde Vali Mutlu´nun duygulandigi gözlendi. Cenaze aracinin arkasindan yürüyen sehit polisin ailesi sinir krizi geçirdi. Sehit polisin meslektaslari ise ugurlama sirasinda göz yaslarina boguldu. Bir süre kortej esliginde götürülen cenaze, memleketi Konya´ya ugurlandi.


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: polis,yesilköy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder