8 Mart 2011 Salı

Tavlada kendisini yenen arkadasini bicaklayarak oldurdu

Tavlada kendisini yenen arkadasini biçaklayarak öldürdü

Sakarya´nin Arifiye ilçesinde bir kisi, tavlada kendisini yenen arkadasini tartismada biçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardindan park halindeki bir kamyonun altina yatarak saklanan zanli, polisin titiz çalismasi sonucu yakalandi.

M.Y.(60), Merkez Sanayi Sitesi´nde bir barakada arkadasi Yasar Kayasan (51) ile alkol alarak tavla oynadi. Oyunu kazanan Kayasan ile M.Y. bahis konusu oldugu öne sürülen içecekler için tartisti. Tartismada M.Y., Kayasan´i vücudunun çesitli yerlerinden biçaklayip bogazini kesti. Ambulansla Toyotasa Acil Yardim Hastanesi´ne kaldirilan Kayasan, tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Kayasan´in cesedi, savcinin yaptigi incelemenin ardindan otopsi yapilmak üzere Istanbul Adli Tip Kurumu´na gönderildi.

Polis, olayin ardindan cinayet zanlisini yakalamak için genis çapli çalisma baslatti. Çok sayida polisin katildigi aramada M.Y., olay yerinin yakininda park halindeki bir kamyonun altina saklanmis halde bulundu. M.Y.´nin, emniyetteki sorgusunda Kayasan´i kendisine küfür ettigi gerekçesiyle öldürdügünü söyledigi ileri sürüldü.

Cinayet zanlisi, sorgusunun ardindan adliyeye sevk edildi.


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: tavla,biçak,sakarya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder