8 Mart 2011 Salı

Vakiflar Bolge Mudurlugu´nden kiracilara borclarini odeme kolayligi

Vakiflar Bölge Müdürlügü´nden kiracilara borçlarini ödeme kolayligi

Edirne Vakiflar Bölge Müdürlügü borçlu durumdaki kiraci ve isgalcilere borçlarini yeniden yapilandirma imkani tanidi.

6111 sayili ´Bazi Alacaklarin Yeniden Yapilandirilmasi Hakkindaki Kanun´´un 25 Subat 2011 tarihli Remi Gazete´de yayinlanarak yürürlüge girmesiyle birlikte Vakiflar Genel Müdürlügü´ne borcu olan kiraci ve isgalcilere borçlarini yeniden yapilandirabilme yolu açildi.

Kanun, genel müdürlüge borçlu olan kiraci ve isgalcilerin 31 Aralik 2010 tarihi öncesinden bulunan borçlarini yeniden yapilandirilacak.

Edirne Vakiflar Bölge Müdürlügü´nden yapilan açiklamada yeniden yapilandirma imkanindan yararlanmak isteyenlerin en geç 25 Nisan 2011 tarihine kadar basvuru yapmalari gerektigi belirtildi. Borç ödemelerinin 12 aya kadar süre içerisinde ödenebileceginin belirtildigi açiklamada "Edirne Vakiflar Bölge Müdürlügüne borcu olan kiraci veya isgalciler, talep durumlarina göre en fazla 12 esit taksit halinde, kanuni faizi ile birlikte ödenmek üzere taksitlendirme yapabilecekler." denildi.

Edirne Vakiflar Bölge Müdürlügü´nün sorumluluk alaninda 750 civarinda kiraci bulunuyor. Kiracilarin önemli bir bölümü borçlarini düzenli bir sekilde ödedigi belirtilirken çikan kanunla birlikte parasini ödemeyen kiracilarin da yararlanmasi bekleniyor.

 


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: Edirne Vakiflar Bölge Müdürlügü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder