31 Ocak 2011 Pazartesi

iPhone 4´e bir dava daha !!!!!!

iPhone 4´e bir dava daha !!!!!!

 

Apple´ın teknoloji harikası cihazı iPhone 4´ün kullancısı sorunları bitmek bilmiyor. Önce anten sorunu sebebiyle kullanıcıları tarafından birçok kez dava edilen Apple, bu kez de arka cam yüzünden açılan davalardan bıkmışa benziyor.

Amerikalıların en ünlü özelliklerinden biri de yanlışı dava etmeleridir. Bu dava furyasından birçok büyük firma nasibini alıyor. Amerikalı Donald LeBuhn, kızına aldığı iPhone 4´ün arka camının kırılmasından dolayı Apple´ı dava ettiğii açıkladı. Kızının düşürdüğü ve arka camını kırdığı iPhone 4 için, böylesine pahalı bir telefonun bu kadar kolay kırılmaması gerektiği sebebiyle dava açmış.

iPhone 4´ün arka camının çabuk kırıldığına dair kullanıcı yorumları daha önceden de internette dolaşıyordu. Sonunda bu kolay kırılmayı dava eden de çıkmış oldu. Donal LeBuhn, dava açmadan önce de iPhone 3G ile iPhone 4´ü karşılaştırmış ve pek de yüksek olmayan bir mesafeden ikisini de aynı şekilde düşürmüş. 3G modeli oldukça dayanıklıyken iPhone 4´ün camı çatlamış.

Bu davaya karşılık mahkemeden "kılıf kullansaydınız" gibi bir sonuç çıkar mı bilemiyoruz ancak davanın yeni Amerika olduğu için her an herşey olabilir diyoruz.

 


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: iphone 4,apple,dava,kırık cam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder