31 Ocak 2011 Pazartesi

Kutahyali is adamlari Arinc´i ziyaret etti

Kütahyalı iş adamları Arınç´ı ziyaret etti

- Kütahya Aktif Sanayici İş Adamları Derneği (KÜSİAD) Başkanı Mehmet Ceylan ve beraberindeki heyet, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç´a teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarata, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Meclis üyesi ve Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu üyesi Göksel Özçınar da katıldı.

Bülent Arınç, 14 Kasım 2010 tarihinde Kütahya´ya gelerek bir dizi temaslarda bulunmuş ve KÜSİAD´ın dernek merkezinin açılışını yapmıştı. Arınç´ı ziyaret eden heyet adına KÜSİAD Başkanı Mehmet Ceylan, açılış gününün anısı olarak çekilen fotoğrafları hediye etti.

 

Ceylan, Arınç´ın açılış törenine katılmasının kendilerine heyecan verdiğini ve gelecek adına çok ümitli olduklarını ifade etti. Ceylan, yapılan ziyarette Kütahya´da yatırımların ve özel teşebbüs girişimlerinin artış gösterdiğini dile getirdi. Ceylan, Bülent Arınç´ı, KÜSİAD üyelerinden olan Özel Kütahya Kent Hastanesi´nin ve bir dizi eğitim kurumlarının açılışını yapmak üzere tekrar Kütahya´ya davet etti.

 

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç da Kütahya´nın gönüllerde farklı bir yeri olduğunu belirterek, "Eşlerimiz ile birlikte bir program yapıp en kısa sürede Kütahya´ya söz konusu açılışlara seve seve gelirim. Bu açılışlar vesilesiyle yapacağımız Kütahya ziyaretinde de iş adamlarımız ile temaslarda bulunmak isterim.” dedi.

Bu arada, Bakan Arınç, Uluslararası Evliya Çelebi Sempozyumu´na da davet edildi.

 

VALİ ÇİFTÇİ´YE ÖVGÜ

Kütahyalı heyet, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ziyaretinin ardından Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Kasım Davas´ı da ziyaret etti. Davas´a, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi ve Belediye Başkanı Mustafa İça´nın selamlarını da ileten heyet, yapılan ziyarette Kütahya hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ziyarette ayrıca, Müsteşar Yardımcısı Davas´a, ziyaret anısı olarak bir Kütahya Çinisi hediye edildi.

 

Müsteşar Yardımcısı Kasım Davas, yapılan ziyarette, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi´yi çok yakından tanıdığını ve Ankara´da görev yaptığı süre zarfında ikili ilişkilerinin çok iyi olduğunu söyledi. Davas, Kenan Çiftçi´nin Kütahya Valisi olarak atanmasının çok isabetli bir karar olduğunu belirtti.


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: kütso,bülent arınç,kütahya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder