8 Mart 2011 Salı

Ahiler Kalkinma Ajansi, Milano´yu model alacak

Ahiler Kalkinma Ajansi, Milano´yu model alacak

Ahiler Kalkinma Ajansi Genel Sekreteri Dr. Selim Biçen, Milano´nun, agir sanayinin sona ermesinden sonra moda konusunda dünyanin en önemli sehirlerinden biri olmayi basardigini belirterek, bunun ülkemiz ve bölgemiz adina bir model olusturabilecegini söyledi.

Ahiler Kalkinma Ajansi tarafindan Italya´ya düzenlenen gezi sona erdi. Geziye, Ahiler Kalkinma Ajansi Yönetim Kurulu üyeleri Kirsehir Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Müfit Göçen, Kirsehir Il Genel Meclisi Baskani Erdal Gürsoy, Nigde Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Serdar Ecemis, Kirikkale Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Cemalettin Akdogan ile Ahiler Kalkinma Ajansi Genel Sekreteri Dr. Selim Biçen ve Devlet Planlama Teskilati uzmanlarindan Isil Bozkurt katildi.

Gezi sonrasi bir açiklama yapan Ahiler Kalkinma Ajansi Genel Sekreteri Dr. Selim Biçen, gezi kapsaminda Milano´da bulunan kalkinma ajansini da ziyaret ederek önemli temaslarda bulunduklarini ve burada bir de isbirligi protokolüne imza attiklarini belirtti. Biçen, Italyanlar ile ponza, kalsit ve elma gibi ürünler konusunda ortak çalismalar yürütebileceklerini ifade etti.

Gezi sirasinda yerel bir televizyon kanalina konuk olma firsati yakaladiklarini belirten Selim Biçen, Italya´da tarihsel derinligin ve özellikle de Milano sehrindeki dönüsümün kendilerini çok etkiledigini de vurguladi. Biçen, Milano´nun, agir sanayinin sona ermesinden sonra moda konusunda dünyanin en önemli sehirlerinden biri olmayi basardigini, bu basari öyküsünün ülkemiz ve bölgemiz adina bir model olusturabilecegini de sözlerine ekledi.


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: Selim Biçen, Milano,Ahiler Kalkinma Ajansi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder