3 Şubat 2011 Perşembe

AK Parti´li gencler secim calismalarini yogunlastirdi

AK Parti´li gençler seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı

 AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Abbas Arslan, Karaisalı, Pozantı, Ceyhan, Karataş ve Yumurtalık ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek, seçimlerde daha aktif rol alacaklarını söyledi.

İlçelerin teşkilatlanma raporlarını inceleyen Arslan, “Sekiz yıllık AK Parti iktidarı, halkın iktidarıdır. Gençlik en iyi şekilde kendini AK Parti içinde temsil etmiştir ve etmeye de devam edecektir. Adana´nın demografik yapısı farklı ve aktif gençlik ortaya çıkarmıştır. Bu sebeple ak gençliğin hedefi; gençlerin, günlük yaşamın tüm alanlarına sosyal ve politik olarak katılabilmeleri ve bağımsız kararlar alabilmeleri için gerekli desteği, kaynakları ve fırsatları oluşturmaktır." dedi.

Arslan, "Mevcut politik mecranın yedeği değil kendi özgün politik duruşunu ortaya koyan bir gençlik anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımızın hedefindeki en etkili bağlam ise gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceğidir. Gençler siyasette gelecek umudunun yegâne temsilcisidir. Geleceği inşa ederken ak gençlik olarak, tüm amacımız gençliği politikada görünür hale getirmektir. Bunun için gençlik kolları teşkilatı olarak sandık kurulları ve mahalle teşkilatlarımızı en aktif şekilde organize ediyoruz.” diye konuştu.


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: abbas arslan,ak parti,adana

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder