6 Şubat 2011 Pazar

Araclari atese veremeden kiskivrak yakalandi

Araçları ateşe veremeden kıskıvrak yakalandı

Avcılar´da park halindeki araçları kundaklamak isteyen bir kişi polis tarafından suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan Mehmet K. ile birlikte sırt çantası ve poşet içerisinde bidonlarla benzin ele geçirildi. Polis, şüpheli bir şahsı daha gözaltına aldı.

Olay, Avcılar Gümüşpala Mahallesi Gümüşpala Caddesi üzerinde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Devriye görevi yapan polis ekipleri, park halindeki araçların üzerine benzin döken bir şahsı fark etti. Polisleri gören Mehmet K. (18) isimli şahıs, elindeki benzin dolu pet şişeleri atarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri, yaya olarak kaçmaya çalışan Mehmet K.´yı ara sokaklarda kovalamaya başladı. Polis, kaçan şahsı durdurmak için havaya ateş etti. Yaşanan kovalamacanın ardından Mehmet K. Gülüzar Sokak´ta yakalandı. Mehmet K. gözaltına alınarak Avcılar Firuzköy Polis Merkezi´ne götürüldü. İşlemleri tamamlandıktan sonra Daha önce terör suçlarından kaydı bulunan Mehmet K.´nın işlemlerin ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü´ne teslim edileceği belirtildi.

Olay yerinde yapılan araştırmalarda, bir sırt çantası ve çanta içerisinde benzin dolu pet şişeler bulundu. Ele geçirilen malzemeler de incelenmek üzere polis merkezine götürüldü. Polis, çevrede şüpheli şahıslar üzerinde uygulama yaptı. Yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilen bir kişi daha gözaltına alındı.

 


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: avcılar,park,araç,kundaklama,polis

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder