18 Şubat 2011 Cuma

Basbakan Erdogan: PKK´nin gosterileri, siyaseti tanzim etme eylemidir

Başbakan Erdoğan: PKK´nın gösterileri, siyaseti tanzim etme eylemidir

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, PKK terör örgütü ve onun uzantılarının her seçim öncesinde olduğu gibi taşeronluk üstlendiklerini belirterek, yapılan gösterileri "Türkiye´de siyaseti tanzim etme eylemi" olarak değerlendirdi.

Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, 2011 genel seçimlerine dört aydan az bir süre kaldığına işaret ederek, süreçle ilgili "Girdiğimiz süreç içerisinde ve kritik süreç hakkında bazı değerlendirmeleri sizlerle paylaşmak istiyorum." diye konuştu.

Erdoğan, AK Parti´nin hizmet siyaseti üzerine kurulmuş ve yegâne amacının millete hizmet etmek olduğunu belirtti. Erdoğan, PKK terör örgütü ve onun uzantılarının her seçim öncesinde olduğu gibi taşeronluk üstlendiklerini belirterek, “Son günlerde sokakları çatışma alanına çevirme gayretleri var. Terör örgütünün seçim sürecini etkilemeye yönelik eylemleridir. Türkiye´de siyaseti tanzim etme eylemidir. Terör örgütünün bu eylemlerle varabileceği hiçbir şey yok. Her seçimde terör örgütü taşeronluk üstlenmiştir. Terör örgütü seçim öncesinde ihale üstlenmiştir.”ifadelerini kullandı.

Ulusal ve uluslararası karanlık odaklarla, ülke içindeki malum çetelerle Kandil´deki işbirliğinin iddianamelerde ortaya çıktığını kaydeden Erdoğan, “Oynanan bu oyunu, sahneye konan bu oyunu, kirli senaryoyu iyi anlasınlar. Bu kirli oyunu biz bozduk. Ama milletin desteğiyle bozduk. Seçim öncesinde de bu oyunu bozacağız. Bu ülkede söz de karar da yetki de; çeteler, mafyalar, karanlık güç odaklarında değil, artık sadece millettedir. Egemenlik kayıtsız milletindir.”şeklinde konuştu.

 


Kaynak: http://www.basinistanbul.com/
Haberi Oku
Etiketler: Recep Tayyip Erdoğan, PKK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder